沈阳通途教育培训学校(通途国际英语 www.tingtoo.org ) - 沈阳雅思培训,沈阳托福培训,沈阳SAT培训,沈阳初、高中留学英语培训(学校)机构!

通途国际英语 沈阳雅思,托福,SAT英语培训
"沈阳留学英语培训学校"

400-709-9019

您的当前位置:首页 > 托福 > 托福阅读 > 托福阅读排错题分析

托福阅读排错题分析

发布时间:2017-02-09 10:58:00 关注量:1075次

托福阅读题型当中,排错题一般一到两道,比重不大,难度也不大,可以说算是送分题。既然是送分题,我们就要知道它的特点。一般来讲,4个选项,其中错误选项多为题中未提及,或是与原文意思相反。我们以下面这两道题为例

An important element of drama is that it is a presentation by performers in front of an audience-for example, a ceremony conducted by civic leaders before members of a community. Another aspect iscostumes, such as those worn by tribal chiefs who impersonate animals or gods. Moreover, drama involvesstorytelling—recitation of myths or legends, teaching lessons through stories-to a group of listeners. Sometimes the storyteller imitates the characters in the story by changing his or her voice for different characters.
Q: The passage mentions all of the following as aspects of drama EXCEPT
A. wearing costumes
B. performing before an audience
C. writing dialogue for characters
D. narrating a story

解析:首先明确问题,为原文锁定答案范围做准备;其次,看好四个选项,回原文找相同或相似点。
所以答案为C   原文未提及

Laughter is a key to a good life and good health: it can diminish feelings of tension, anger, and sadness. Just as exercise conditions our bodies, frequent laugher can train our body to be healthier. When laughter is a regular experience, it lowers blood pressure and boosts brain chemicals that fight pain. It can also reduce stress hormones that increase vulnerability to illness as well as increase hormones that have been shown to help produce restful sleep. Laughter is like an instant vacation in the way it changes our psychobiology 1, According to the passage, laughter provides all of the following benefits EXCEPT? A, elevating brain chemicals that prevent pain B, increasing the body's vulnerability to illness C, promoting a more restful kind of sleep D, reducing feeling of stress and anger
Q: According to the passage, laughter provides all of the following benefits EXCEPT
A. elevating brain chemicals that prevent pain
B. increasing the body's vulnerability to illness
C. promoting a more restful kind of sleep
D. reducing feelings of stress and anger

解析:答案为B   原文说的是educe,笑可以减少这种让身体易患病的荷尔蒙,答案与原文相悖

本文是由沈阳托福培训专业机构通途国际英语的Trista老师撰写的托福阅读排错题分析,希望对托福备考的童鞋们能有所帮助。

本文由沈阳托福培训通途国际英语原创,转载请保留链接: http://www.tingtoo.org/TOEFL/yuedu/123.html